Å reise som sportsentusiast

Dersom du er en sportsentusiast på jakt etter det perfekte feriemålet, så du finner mer her. I artikkelen finner du og destinasjoner det er verdt å sjekke ut.

London

Byen London er anerkjent som det beste knutepunktet for alle de fleste sportsbegivenheter og arrangementer i verden. Her finner du et mangfold av stadioner som blant annet Webley Stadium, Twickenham Stadium og Lords Cricket Ground. Ønsker du heller å besøke museum har London også et stort utvalg av disse også, som for eksempel Chelsea Football Club Museum og Word Rugby Museum. Du finner flere ting å se og gjøre i London her.

Barcelona

Om fotball er den sporten som står ditt hjerte nærmest er Barcelona et absolutt reisemål for deg. Som en bonus vil du her oppleve et behagelig og godt klima, noe som gjør reisen ideell som en kombinasjon med ferie.

Tokyo

Baseball er enormt populært i Japan. Tokyo er en av de beste byene i landet å besøke dersom du ønsker å virkelig få med deg baseball. I tillegg vil du kunne oppleve nasjonalsporten sumobryting, som hvert år tiltrekker seg store turistmengder.

Melbourne

I Melbourne finner du selve hjertet av sport i Australia. Fra cricketkamper til Formel 1 Grand Prix, det er mange sportsbegivenheter du ikke bør gå glipp av her.