Gjør ventetiden enda mer spennende

Å sitte på post når man jakter vilt og fugl er spennende, det, men noen ganger er det greit med litt avveksling fra den stille skogen, buskas og blå himmel. Da kan det være greit at man har pakket med seg noe i sekken som kan skape litt avveksling.hunting norway

Du kan lese i kortene…

Og da mener vi at du bør ha en kortstokk i sekken, det være seg en standard versjon, tarotkort eller andre spennende kort. Da kan man legge kabal, lese fremtiden i tarotkortene eller kanskje spørre om råd om en vanskelig situasjon – eller sjekke jaktresultatet! Nå er det ikke sikkert det blir så nøyaktig resultat, men det er da i alle fall en form for underholdning! Og er dere flere på samme post, kan et slag kort hjelpe både på moralen og humøret.

Spill i stillhet

Dersom du har med deg mobilen, kan du kose deg med noen spill – og kanskje endatil vinne penger dersom du har nettilgang. Norgekasino har en fin oversikt over nettsider hvor du kan tippe, spille på spilleautomater både med og uten jackpotter, og kanskje spinne et ruletthjul eller to. Men husk å slå av lyden på mobilen, da!

Håndarbeid for den rastløse

Nå skal man ikke legge skjul på at det kanskje mest er våpenarmen som blir utålmodig når man venter, men også dette kan vi foreslå en midlertidig kur for: Håndarbeid. Enten du har med deg strikkepinner og garn eller driver med litt flisespikkeri er det noe man kan gjøre stille og uten å ta oppmerksomheten helt bort fra skogen.Disse aktivitetene tar ikke så mye plass i sekken, og gjør ikke noe til eller fra på vekten. Dette er viktig å tenke på, siden målet er å trekke med seg så mye bytte som mulig – og da er det viktig å ha både armene fri og sekken lett!