For deg som er over gjennomsnittet interessert i NHL

Til tross for at ishockey er en adrenalinfylt og spennende idrett, er det i Norge en relativt liten sport. Norske hockey-interesserte ikke bortskjemte når det gjelder toppkamper med spillere i verdensklasse og gigantiske, stappfulle ishaller. For dem er det derfor lite som vil måle seg med å se ishockeykamp i land hvor det virkelig satses på ishockey.

NHL-reisemål for enhver smak

Mange av NHLs største ishockeylag ligger i Nord-Amerikas mest populære by-reisemål. Her finnes det noe for alle, og en hockeykamp kan perfekt kombineres med storbyferie, både for gjengen, kjæresteparet og familien.

Hockey og spennende storbyopplevelser

Noen ønsker å krydre reisen med storbyopplevelser. Da frister det kanskje med en tur til verdens mest kjente metropol for å se New York Rangers, eller en dagstur bestående av både sightseeing og kamp med Los Angeles Kings.

For de som kanskje ønsker et mer distingvert reisemål, kan en helgetur til trendy, fransktalende Montreal og deres Canadiens, friste mest.

Hockey og avslapning

Andre ønsker seg en hockeyreise kombinert med avslappende naturopplevelser. Da kan det passe med en tur til Florida, hvor både behovet for hockey og strandferie innfris, eller til Toronto, hvor man kan se Niagara Falls på morgenen og Toronto Maple Leafs på ettermiddagen.

Mulighetene for en god NHL-tur er mange. Les mer her.